GODE GILDEVENNER

ARKIVER

Brått ble det sommer!
Jeg har knapt merket at juni har «løpt» forbi.

Medlemssystemet

Det har vært en vår med utfordringer når det gjelder medlemssystemet. Mange ting som skal tilpasses oss. Vi har en slags «kopi» av systemet til Mållaget og NSFs «min speiding». Pr dato har vi sluppet utgifter på dette. Der imot om vi ønsker nye ting som må utvikles, blir det vår kostnad og de andre kan bruke det (som vi gjør med deres). Nå gjelder det å få medlemssystemet oppdatert så det blir riktig. Her vil det kreve en del opprydding og manuelt arbeid.

Når det gjelder betaling vet jeg mange er litt frustrert, men dette blir også bra…. til slutt.

Kort om hva som gjelder (og det finnes flere variasjoner):

  • De gildene som har betalt samlet og sendt pengene inn før mai, skal ikke ha fått faktura sendt til det enkeltmedlemmet. (Noen har ved en feil likevel fått faktura)
  • De som har samlet inn, men IKKE sendt pengen videre, der vil enkeltmedlemmet få faktura.

Betal inn som gruppe og merk hvilket gilde og antall. Send gjerne med medlemsliste, da dette må legges inn manuelt i ettertid.

(Ikke så godt å vite at det er tenkt betalt under ett.)

  • De som ikke har «gjort noe» vil alle enkeltmedlemmene som er registrert få faktura.

Hotelt

Nå er det Hotelt i Forsand som står for tur. Noen av oss skal en liten tur innom Sjøspeiderleiren på Breivoll og promotere gildene litt først.

Kvernmoen

På Kvernmodagen 11. sept. vil vi gjøre en liten markering av vårt 70 års jubileum. Det vil bli satt opp buss fra Oslo S. Vi håper å se deg!

Inspirasjonshelg

14.-16. oktober er det Inspirasjonshelg i Drammen. Vi vil bli presentert for et forslag til program for gildene, noen videre tanker rutt rekruttering, informasjon om medlemssystemet m.m. HER ER DET BARE Å MELDE SEG PÅ!

LGL ønsker med dette deg og dine, en riktig GOD SOMMER! Håper vi sees i Drammen 😊

for LGL/ Gry