BERGENSGILDENES TURGRUPPE

Gilde

Gilde turvandrer

Velkommen til onsdagsturen.

Merk endring av reisemål.

 

Turen denne onsdagen er flyttet til Bergensdalen. Tanken er at vi skal gå langs deler av den nye bybanetraséen, og samtidig fortelle litt om Fjøsangervassdraget.


Vi møtes ved Turnkassen på Slettebakken, Vilhelm Bjerknes vei 28. Der er det greit å parkere. Kjør inn bak Bergenshallen og fortsett mot Tranehuset. 

Vi går langs deler av Tveitevannet og Storetveitvannet før vi fortsetter forbi Storetveit kirke og ned til Kristianborgvannet. Så følger vi bybanelinjen langs Mindemyren til Solheimsvannet. Der vil vi følge den nye kanalen. Deretter vandrer vi videre til Kronstad hvor vi forlater Bybanen. Lunsj på benker utenfor Høgskolen.

Etter lunsjen går turen over det gjenfylte Haukelandsvannet, langs Landåsbekken gjennom Christieparken og opp på Langhaugen. Så returnerer vi til utgangspunktet.

Underlaget blir asfalt nesten hele tiden med et par korte strekninger på god grusvei. Lette tur- eller joggesko er fint denne dagen. 

Vel møtt!
Anne og Knut

 

Turene starter kl. 1000 – møt opp på møteplass som er angitt.

Kle deg etter været og ta med mat, drikke, sitteunderlag og en genser. Turleder har ansvar for å ha med egnet førstehjelpsutstyr. Har du spørsmål kan du kontakte turleder.

 

 

LITT OM OSS