BERGENSGILDENES TURGRUPPE

Gilde
HELE PROGRAMMETFOR HØSTEN 2020 MED INFORMASJON

 

Turene starter kl. 1000 – møt opp på møteplass som er angitt. Kle deg etter været og ta med mat, drikke, sitteunderlag og en genser. Turleder har ansvar for å ha med egnet førstehjelpsutstyr. Sjekk e-posten tirsdag kveld – endringer vedrørende turene kan komme. Har du spørsmål kan du kontakte turleder.

Vi minner om FHI sine regler:

 1: Vær hjemme hvis du er syk, hoster eller har feber.
 2: Hold minst 1 meters avstand til de du er sammen med.
 3: Vask hendene godt eller bruk desinfiserende midler mange ganger daglig.

I de siste dagene er reglene/forskriftene for hvordan vi skal forhindre koronaen i å spre seg innskjerpet.

I tillegg til de tre kjente punktene er det kommet et punkt 4:
4:  Reduser antall mennesker du er sammen med.
Dette punktet kan føles ganske så rammende på vår turaktivitet. Men, FHI sier også at det er viktig med turer og fysisk aktivitet samtidig som sosial kontakt også er viktig.

Nye regler gjelder – tur avlyst

Nok en gang må vi dessverre avlyse en onsdagstur. Denne gangen turen til Våkendalen 25. nov. De skjerpede regler/forskrifter som gjelder nå, gir oss ikke mulighet til å gå på gruppetur med så mange som vi er. Turlaget er i samme situasjon og har avlyst alle sine turer fram til 30. nov – i første omgang. Rett før helgen forlenget byrådet disse innskjerpete reglene med 14. dager. Det vil si at det også kan se mørkt ut for turen i Myrdalen/Myrdalsvatnet. Men vi får se, melding vil komme.

Dette er kjedelig, selvfølgelig. Men jeg vil oppfordre alle til å komme seg ut på tur, alene eller sammen med en god venn. Det gjør oss godt.

2021

For at dere ikke skal kjede dere, ha for mye dødtid, har jeg lagt ved tur-terminlisten for våren 2021. Vi setter den opp og krysser fingrene og håper vi får gjennomført turene til våren.

Listen er langt ifra utfylt. Nå blir oppgaven deres å fylle ut de tomme turene. Send forslag på turer til meg. Foreslå gjerne et par alternative datoer. Hvis alle, eller mange nok, bidrar her, så klarer vi denne jobben digitalt. Avansert. Dette er jo egentlig jobb på generalforsamlingen, men jeg er redd for at vi sliter med å få den gjennomført også – i alle fall innendørs. Da hører jeg fra dere. Og dere fra meg – etterhvert….

Turglad gildehilsen fra 
Jan Helge

Kom dokker ut på tur!

 

NOEN AV TURENE VÅRE