BERGENSGILDENES TURGRUPPE

Gilde

Gilde turvandrere!

TID FOR VÅRENS SISTE ONSDAGSTUR

Da dette også blir en markering av tur nr. 400, vil turen bli litt kortere enn vanlig. Vi starter ved Fløybanestasjonen ved Skansemyren, fremmøte kl 1000. Derfra tar dagens turleder, Bjarne Gunnar, oss med til Fløyen. Så blir det samling på Øvre Bleken gård (her er 31 påmeldte) kl 1200. Der blir det servering og generalforsamling.

Innkalling til generalforsamling

-Oppsummering fra vårens turer
-Oppsett av turterminliste høsten 2022
-Valg av sekretær.
Stillingen som generalsekretær opphører.

Trond Sværen har sagt seg villig og er innstilt fra adm./valgkomiteen til å gå inn som sekretær i turgruppen. Det vil si han får ansvaret, sammen med oss alle, for at vi hvert halvår får en terminliste og han følger opp ukentlig med utsendelse/påminnelse av turene. Hver enkelt av oss organiserer turene vi har foreslått. Det betyr ønske velkommen, tursang, opptelling sørge for sluttdata – km, kcal og stigning. (Alltid noen som har dette på en av sine duppeditter.)

Det er allerede kommet inn turforslag til høstens terminliste. Har dere forslag til turer så send de gjerne til meg før onsdag. Det er veldig greit jo mere vi får gjort ferdig med terminlisten før generalforsamlingen på onsdag.

Vel møtt!

Turglad gildehilsen fra
Jan Helge
      gs

Turene starter kl. 1000 – møt opp på møteplass som er angitt.

Kle deg etter været og ta med mat, drikke, sitteunderlag og en genser. Turleder har ansvar for å ha med egnet førstehjelpsutstyr. Har du spørsmål kan du kontakte turleder.

 

 

LITT OM OSS