Start > Billedspill > BLI MED TIL MADRID – NÅ OGSÅ MED TUR TIL PORTUGAL

BLI MED TIL MADRID – NÅ OGSÅ MED TUR TIL PORTUGAL

World Conference Madrid

Verdenskonferanse i Madrid 17.-22. august 2020.

Somrene er tørre og kan være veldig varme, med en gjennomsnittstemperatur på rundt 25º C i juli og august. Men ikke la det forhindre deg i å bli med. Årsaken til at dette tidspunktet er valgt er:  I august er byen mer avslappet ettersom mange mennesker fra Madrid reiser bort på ferie. I slutten av august synker temperaturene betydelig.

Ta gjerne kontakt med Internasjonalt utvalg om du vil ha mer informasjon.

Påmelding innen 15. mai. Informasjon finnes også på nettsiden til ISGF her.

The exact venue is hotel Meliá Avenida América very close to Madrid Barajas airport and with excellent connection to the city center by metro, bus and taxi. The organizers have proposed, as the general theme of the Conference: «growth, fun, friendship, service, adventure and diversity».

Se mer informasjon på hjemmesiden til arrangørene: madrid2020.aisg.es/en/start/

TUR TIL PORTUGAL?

Deltar du på Verdenskonferansen i Madrid til høsten, kan du bli med på en tur til Portugal!
De portugisiske gildene inviterer til en firedagers tur rett før Verdens­konferan­sen starter. Turen går med buss, og starter i Madrid om morgenen 14. august. Turen går først til Fatima, en av den katolske kirkes viktigste valfartssteder, med to katedraler og et minneverdigpilegrimsmiljø – og mulighet for å delta i en katolsk messe. Neste dag drar vi videre til Lisboa, med mulighet til å oppleve en tradisjonell Fado-kveld. Siste dag (17. august) går turen tilbake til Madrid og Verdens­konferansen.

Turen koster 400 euro per person på delt dobbeltrom, eller 535 euro for enkeltrom.

Påmeldingsfristen er 15. mars. Påmeldingsskjema kan fås ved å kontakte gildekontoret (post@sggn.no) eller Knut Jorde: jordebox15@gmail.com.