Start > ARKIVER > FELLOWSHIP BUDSKAPET TIL 25. OKTOBER

FELLOWSHIP BUDSKAPET TIL 25. OKTOBER

Gildevenner!

«Det er en fin ting å vinne venner…»

Da jeg kom hjem fra en flott samling i den nordisk-baltiske subregionen, var det med denne sangen i hodet mitt. For en fantastisk mulighet for å møte gamle og nye venner på ett sted, venner som mange av oss fikk lære litt bedre å kjenne! Vi var samlet for noen dager fra alle de nordiske landene samt Belgia, Nederland, Tyskland, Storbritannia og Australia for å drøfte samarbeid med speiderne, leke og gå på museer og i parker. Vi kunne sitte og prate med gamle venner, og vi hadde tid til å bli kjent med nye. Og avslutningen med et leirbål i konferansesalen kommer vi aldri til å glemme!

Vi møtte hverandre, og senere skiltes vi fra hverandre. Og nå i oktober senker høstmørket seg over oss. Men det finnes lys! I året som gikk har vi møttes i ulike sammenhenger, i mindre grupper og på store leirer. Nå i etterkant gleder vi oss over de lyse minnene som vi har fått. Og snart kommer Fredslyset til å skinne på våre sammenkomster og i mer offisielle sammenhenger. Det minner oss om en oppgave som vi har: å arbeide for fred mellom mennesker.

Vennskap mellom enkeltmennesker, store og små, unge og gamle, gir energi – energi til å gå videre, til å orke å ta tøffe tak iblant. Ta vare på vennene dine! De kjenner deg og vil deg vel. Ta en telefon, send en SMS eller aller helst ta en kopp kaffe sammen om det er mulig og gled dere over et givende møte!
Vi vil gjerne være flere i våre gilder. Den beste måte er å møtes og lære hverandre å kjenne. Snakke sammen om hva vi gjør og hvorfor. Alle kan bli med og kjenne fellesskapet som vi har.
» – du kan gjøre det nå!»

Varme gildehilsener på Verdens Fellowshipdag!

Gunilla Engvall
S:t Georgs gille i Västerås