Start > BLI MED > BLI MED NED STORSLÅTTE AURLANDSDALEN — FRA FJELL TIL FJORD

BLI MED NED STORSLÅTTE AURLANDSDALEN — FRA FJELL TIL FJORD

Vi møtes på Finse onsdag 7.august

Det er onsdag 7.august på Finsehytta – 1222 moh.  En stor gruppe har kommet med tog fra øst og vest. For å samles for sammen oppleve å gå nedover Aurlandsdalen, men først skal vi over St. Paul og ned til Geiterygghytta. Vi teller opp og blir litt kjent med hverandre. Spiser en hyggelig middag, og gjør oss klare for dagen etter til å kunne starte turen.

Fra Finses høyfjellslandskap til de frodige dype dalene ned mot Aurland. Her er mektig utsikt fra St. Paul (1695 m.o.h), dramatiske fossefall og romantiske blomsterenger. Les mer på fra fjell til fjord – DNT eller turjenter.no.

Aurlandsdalen er et 40 km langt dalføre i Aurland i Sogn og Fjordane. Dalen er med sin dramatiske fjellnatur et populært turområde. Aurlandsdalen er en av de gamle ferdselsveiene mellom øst og vest-Norge. Vakker, vill og rik på dyre og planteliv.

Dette vil vi du skal være med på.

Vi starter på Finse torsdag og går til Geiterygghytta (15 km ) for overnatting. Fredag går vi videre til Aurlandsdalen turisthytte Østerbø og lørdag til Vassbygdi og ned til Aurland. Søndag tar vi kanskje Flåmsbanen til Myrdal og toget videre øst eller vest. Hvis du ikke vil gå over fra Finse, kan vi møtes på Geiterygghytta torsdag kveld.

Alle som melder seg på vil få detaljerte opplysninger.

Du må gjerne ringe GRY tlf. 911 82 993 ([email protected]) eller JAN PETTTER tlf. 917 80 259 ([email protected]).

Dette er en opplevelse du aldri vil glemme. Du vil i løpet av få dager oppleve hele spekteret av den norske naturen; grønn, frodig, vill, våt og vakker!