Start > ARKIVER > FRIMERKEBANKEN DRO PÅ LEIR

FRIMERKEBANKEN DRO PÅ LEIR

Frimerkebanken stiller opp på landsleire for både Norges speiderforbund og KFUK-KFUM speiderne. I år var vi med en stand på KMUK-KFUM speidernes Landsleir FUTURA 2018, i samarbeid med Norsk speidermuseum.

Sverre Shetelig (Vestre Aker St Georgs Gilde), som er leder for Frimerkebanken, fikk laget en egen konvolutt, eget frimerke og eget stempel for leiren, 100 konvolutter og 200 frimerker. Dette var populært, for vi var utsolgt allerede 5. dagen på leiren.

Betten (Elisabeth) Gundersen (1. Lillestrøm Gilde) og Säde Rotås (1. Nidaros Gilde) betjente Frimerkebanken under hele leiren. Säde er frimerkesamler og har temasamling med speidermerker, så dette er en jobb midt i blinken for henne. Betten har vært engasjert i Frimerkebanken også tidligere og vi jobbet også sammen på NSFs Landsleir i Bodø i fjor.

Vi solgte foruten spesialobjektet, pakker med norsk klipp, norske årssett mapper, speidermerker i poser og enkeltvis, vanlige frimerker til postkort HELL, da det ikke ble ordnet leirkort fra leirens side.  Grunneieren, Rigmor Laanke tok et fint bilde av leiren fra en topp like ved.  Det bilde laget Speider-museum et leirkort av som kom i salg fra onsdag.  Disse gikk unna og vi solgte mye frimerker fra eget lager.  Mange speidere var interessert og kjøpte både norske og speider frimerker.