Start > Om > GOD SOMMER! (PÅMELDINGSFRISTER FORLENGET)

GOD SOMMER! (PÅMELDINGSFRISTER FORLENGET)

Gode Gildevenner

Håper fortsatt alt er bra med deg og dine. Det har vært en annerledes tid, selv om hverdagen for noen har vært lik (for eksempel for meg som jobber fulltid hjemme ifra).

Nå som samfunnet åpner gradvis opp, ser jeg frem til at vi kan begynne å treffes igjen. Få hverdagen vår tilbake som vi kjenner den, litt etter litt. Vi må fortsatt være flinke til å følge myndighetenes råd om smittevern nøye, for å hindre smittespredning.

Jeg håper dere finner en form lokalt, som gir åpning for aktivitet og sosialisering i eget Gilde. Vi trenger hverandre og fellesskapet, ja kanskje mer nå enn noen gang. Jeg er i alle fall blitt mye mer bevisst på akkurat dette.

Vi har hatt et styremøte i LGL hvor de fleste var til stede og noen pr telefon, så vi har begynt på returen …  Vi håper og tror aktivitetene våre fra Fjellturen til sommeren og utover vil bli gjennomført, kanskje må vi finne en tilpasset form. Vi har utsatt alle påmeldingsfrister til 20. juni, for da vil siste oppdatering fra FHI være kjent.

Landsgildeledelsen ønsker med dette deg og dine, en riktig GOD SOMMER! Håper vi sees i Drammen 😊

for Landsgildeledelsen / Gry

OBS! For turen i B.P.s fotspor så må plass bestilles på Musvollseter, du bør derfor melde deg på snarest om du vil bli med på denne turen.