NO ORKET VI IKKJE MERE … – DET BLE OPPTAGELSE UTENDØRS

ARKIVER

Nå orket vi ikke mere, så 9. mars innkalte vi til gildemøte – utendørs. Vi var klar over at vi sannsynligvis ville ekskludere et par av våre medlemmer, men vi lot det stå til. Vi avtalte med 1. Øvsttun speidertropp, som har sitt lokale og uteområde like ved våre møtelokaler, så veien til utemøte var grei å finne.
9. mars lå an til å bli en kald kveld så folk ble oppfordret til å kle seg godt og de måtte ha med stol å sitte på, kaffe/te og noe lett å spise.

Rammen denne gangen var bålpannen hvor bålet brant lystig gjennom hele møte. Et møte som var etterlengtet, ikke minst, fordi vi hadde to potensielle medlemmer som ventet på å bli tatt opp.

Fint bål og god korona-avstand. Foto: Jan Mangerud

Våre to nye medlemmer ble satt i arbeid umiddelbart, de var forberedt. De utstyrte seg med munnbind og engangshansker og tok ketchup, sennep og løk på pølsene,  som Kari Helland Jenssen hadde lagt i lomper og brød.

Nye medlemmer: Eli Lien og Karl Johan Jebsen. Foto: Johannes Åkre

Det var tydelig at samvær var savnet, før møtet startet gikk praten og alle hadde noe de måtte dele, noe som var skjedd siden sist. Med en pandemi, som nekter å slippe taket, blir det nok flere utemøter på oss fremover.

«Godt trøkk» i musikken til allsangen.. Foto: Jan Mangerud