Personvernerklæring

Vi er St. Georgs Gildene i Norge

Vår nettstedsadresse er: https://www.sggn.no

Org.nr. 971 526 211
E-post: post@sggn.no

Telefon: 22 20 16 95

Postadresse:
Pb 6840, St.Olavs plass
0130 Oslo

Personopplysninger blir bare samlet inn gjennom påmeldingskjema.

I utgangspunktet samler ikke WordPress selv inn personopplysninger om besøkende, og samler bare inn opplysningene som vises på brukerens profilvisning for brukere som har tilgang å legge inn innlegg.

Kontaktskjemaer

Personopplysninger som lagres når noen sender inn påmeldingsskjema blir oppbevart til arrangementet er over. Informasjonen vil bare bli brukt i forbindelse med arrangementet og ikke til markedsføring. Utvidelsen vi benytter for påmeldingskjema er weForms fra weDevs Pte Ltd. (wedevs.com).

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn et innlegg på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn et innlegg. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.
Hvis du har en brukerident og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.
Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.
Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Som standard samler ikke vi selv inn noe analyseinformasjon. Det finnes likevel en del webhostingtjenester som samler inn noe slik anonymisert informasjon.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som blir registrert på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en brukerprofil på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontaktinformasjon

St. Georgs Gildene i Norge
Org.nr. 971 526 211
E-post: post@sggn.no

Telefon: 22 20 16 95

Postadresse:
Pb 6840, St.Olavs plass
0130 Oslo

Kontor:
Samlokaler med
Norgers speiderforbund
St. Olavs gate 25
Oslo