PÅMELDING LANDSGILDETINGET 2023

BLI MED Se

Velkommen til Landsgildeting på Fornebu 15.- 17. september 2023

Tingstedet

Tinget avholdes på Scandic hotell Fornebu. Hotellet ligger ved sjøflyhavna på Fornebu og er blant annet valgt da det har gode kollektiv forbindelser til Lysaker stasjon som har gode forbindelser til Oslo S, Gardemoen og mot Drammen/Sørlandet. Ligger godt til rette for, i et miljøperspektiv, å benytte kollektiv reisemåte.

Dersom noen likevel velger egen bil så har hotellet gode parkeringsmuligheter mot avgift.

Det er utarbeidet egen informasjon om hvordan du kommer deg til Landsgildetinget fra både Gardemoen, Oslo S og Lysaker stasjon. Denne sendes alle påmeldte deltagere.

«Se og gjøre»

Alle de som ikke er delegater vil få tilsendt et detaljert «Se og gjøre» opplegg som de selv kan velge aktiviteter fra. Dette er aktiviteter i nærheten av hotellet og hele veien inn til hovedstaden. Det vil også bli et stasjonært opplegg for de som ikke ønsker å reise rundt. Både priser og transport følger med.

Ankomst fredag

Det er fullt mulig å ankomme tingstedet på fredag. Det vil være mulighet for middag på hotellet. Se påmeldingsskjema. Det vil også være en aktivitet dersom interessen er stor nok.

Festmiddag og midnattsmesse

Festmiddagen arrangeres på hotellet, mens midnattsmessen vil være i Snarøen kirke. Det vil bli ordnet transport fra hotellet.

Påmelding

Påmeldingsfristen er 1. juni. Påmeldingsavgiften er satt til kr 750,- som ikke vil bli refundert.   

Last ned påloggingsskjema til egen PC. Fyll ut, lagre og send som vedlegg i epost til post@sggn.no.

Påmeldingsskjema her