SAMLING PÅ ISLAND I 2021 – OBS! KAN BLI UTSATT TIL 2022

BLI MED

Samlingen for den nordisk/baltiske subregion (NBSR) har lenge vært planlagt og skulle holdes i Selfoss på Island 27.-31. mai 2021, etterfulgt av en felles tur rundt på øya. Samlingen og turen blir sannsynligvis utsatt til 2022, men vi venter på endelig bekreftelse på dette.

Nordisk-Baltisk underregion har samling på Island i 2021

Det er 18 år siden forrige arrangement på Island. Vi møttes på Akureyri, i 2003.

Samlingen avholdes 27. – 31. mai 2021 på Selfoss Island. På den tiden er hotellprisene lavere enn om sommeren.
Samlingen holdes på Hotel Selfoss, som ligger i sentrum av Selfoss.

Ankomst og påmelding er torsdag ettermiddag og middag på hotellet. Mottakelsen av samlingen er om kvelden etter middagen.

Fredag ​​morgen blir det foredrag av en geolog for vulkaner og jordskjelv på Island, spesielt i sør. På ettermiddagen blir det besøkt redningsmenn på Selfoss og deres aktiviteter blir gjennomgått. Middag blir på Hotel Selfoss. Etter middagen synger speiderne på Selfoss sammen med oss.

Lørdag blir en dag med reise. Vi skal til Hveragerði der speiderne ønsker oss velkommen. Det vil være informasjon om Hveragerði og den geotermiske varmen der, etc. Lunsj vil være i Hveragerði, hvoretter vi blir kjørt til Þingvellir (Thingvellir) og stopp for å se over stedet der det gamle Althing ble holdt. Derfra kan du se godt over Thingvellir og innsjøen. Fra Thingvellir kjører vi til Úlfljótsvatn, som er et speiders leirsenter. Vi skal lære om stedet, ta en titt rundt og ta litt kaffe. Derfra blir du kjørt tilbake til Hotel Selfoss hvor middagen blir servert.

Søndag er det fritt. En omvisning i Helliheiði kraftverk vil bli tilbudt. Du må registrere deg for den turen. Det er ikke inkludert i prisen for samlingen. Folk anbefales å bruke dagen for å se hva Selfoss har å tilby. I ettermiddag blir det kastkonkurranse. En avskjedsmiddag blir avholdt på Hotel Selfoss.

På mandag er frokosten på hotellet, før vi tar farvel med gamle og nye venner.

Þorvaldur Sigmarsson
NP Island

For mer informasjon, se hjemmesiden her.