Start > ARKIVER > TUR TIL FINNSKOGEN 18.-21. JUNI 2020 – PÅMELDINGSFRIST 25. MARS

TUR TIL FINNSKOGEN 18.-21. JUNI 2020 – PÅMELDINGSFRIST 25. MARS

Mattila

Kari Rudi

«Naturen hogger tak i hjerterøttene og lar dem danse,» sier Kari Rudi

Hun har atelier Kari på Finnskogen. Vil du høre om «brødmåsså» og andre planters kulturhistorie? Da inviteres du til et inspirasjonsforedrag med bilder og demonstrasjon som Kari holder. Det er også mulig å bli med på et kurs i dekorasjon med materiale fra den norske naturen. (Begrenset plass, så først til mølla gjelder.) Kari skriver en blogg som du kan finne her. (Her er det fullt. Kanskje kan hun ta flere kurs, men det er ikke avtalt ennå.)

Det blir også svensk midtsommerfeiring.

I Sverige er feiringen av midtsommeraften alltid på fredagen nærmest den 24. juni og i 2020 blir det fredagen 19. juni. Vi drar avsted og feirer den sammen med svenskene.

Mattila

Vårt overnattingssted og utgangspunkt for opplevelsene er finngården Mattila, en plass som er benyttet for de forrige turene. Mattila ligger i Östmark, nordvest i Värmland. Det er ca. 60 km til Kongsvinger og 40 km til Torsby. Stedet har mange muligheter for opplevelser og du får et lite innblikk i Finnskogen på en eller annen måte. På kvelden blir det foredrag og fortellinger fra og om Finnskogen.

Det blir mulighet for vandringer i Finnskogen av forskjellig lengde og du vandrer bare så langt som du selv måtte ønske. Mange vandringsruter er nå merket etter at vi har vært på besøk.

Turen starter med middag torsdag 18. juni

og avslutter søndag 21. juni med lunsj. Det er mange ting å oppleve, så du kan godt være med på turen uten å ta del i kurset til Kari. Overnattingen er i dobbeltrom, eller hytter med plass til 4. Prisen for det hele er ca. kr 3000,- + eventuelt kurs til kr 550,-. Vil du ha det litt rimeligere, kan du ta med sovepose og overnatte i en gamme. Kanskje vil du heller ha en egen hytte for gjengen din? I begge tilfelle er pris på forespørsel.

Forhåndspåmelding var innen 1. desember og til nå har 19 meldt sin interesse.

Endelig påmelding til Arve Urlin (1. Lillestrøm), e-post: [email protected], innen 25. mars. Se St. Georg for nærmere informasjon.